VEŠKERÉ RECENZE

  1. J. Novák

    Byl jsem v jednání s makléřem Wittnerem, který se ze samého začátku všemožně snažil mě podvést. Ať už to bylo s výší cenové nabídky
    mé nemovitosti, až po nějaký elektronický podpis, prý souhlas s nabídkou, což je u mě podvod, protože pak podepíšete blanco smlouvu s čertem.
    Nic jsem mu nepodepsal, natož smlouvu, a když jsem mu řekl, že s ním končím, tak mi napsal, že mě posílá fakturu za nafocení bytu. Přitom jsem se ho výslovně ptal, zda za focení něco bude vyžadovat. Odpověď byla negativní. Od této realitky honem pryč!

    M&M reality; mmreality

  2. Petr

    Divné praktiky a nátlak na prodej. Spíš působí jako realitka z malého města.

    FARAON reality

  3. JANA

    Spolupracovala jsem s MM kanceláří v Písku a měla jsem štěstí na skvělou makléřku. Ochotná a skvělý přístup. Doporučuji.

    M&M reality; mmreality

  4. Julie

    Realitní makléřka Mgr. Veronika Chládková z pobočky v Šumperku nepostupuje v prodeji férově. Přislíbila naplánovat prohlídku domu, zpět se ozvala pouze s informací, že je dům prodaný “dlouhodobému klientovi”. Opravdu nemůžu doporučit.

    NEXT REALITY

  5. K.L.

    Skvělý přístup makléře.

    Realitní kancelář PUBEC

  6. Petra

    Spolupráci s RK Kaktus nedoporučuji. Když nastane problém, a ten nastal, teprve potom jsem zjistila, že RK nedrží dohodu. Nátlaková, zmatená makléřka p. Pulicarová jednala v můj neprospěch při zprostředkování podnájmu bytu. Příště oslovím jinou RK.

    KAKTUS Reality

  7. Soňa szwajnochova

    Šmejdi když ptáčka lapají pěkně mu zpívají vyhrožování od p Marešové zastrašování cituji můj manžel je soudce pochybuji o vaši svéprávnosti reagovali jsme na inzerát o pronájmu ne podnájmu Dejte si bacha neštítí se ničeho.

    RK Stejskal

  8. Vondráček P.

    Výběrem realitky jsem se nezklamal, prodával jsem byt a vše zařízené. S cenou za byt jsem spokojený.

    M&M reality; mmreality

  9. dotohovamnicneni

    Společnost neřešící praktiky svých makléřů. Vše pro výdělek.

    M&M reality; mmreality

  10. Jakub

    Pozor! Nic horšího si vybrat nemůžete. Opravdu fakt nedoporučuji. Vyhněte se této společnosti velkým obloukem – jinak budete opravdu zklamání a budete bez peněz. Ze začátku vypadá všechno růžově. Jakmile se chcete odstěhovat, tak Vám realitka strhne celou kauci a ještě i nad rámec. Byt jsme vymalovali a uklidili – realitka strhla za malování 13.000kč a za úklid 4000kč. Dále věci, které za mě byly v pořádku, například seřízení oken a dveří – minus 2000kč. I kdyby tomu něco bylo je to běžné opotřebení, ale nebylo. Upozorňuji, že jsme tam bydleli rok a půl – dva mladí slušní lidé. Ten byt jsme dali do pořádku, protože nám byl předán ve stavu všechno uklidit a vydezinfikovat. Otřesné. Přeplatky Vám nevyplatí dokud nezaplatíte doplatky, které si firma vymyslí. Práce podle mě realitka ani nedělá, je to totéž firma, která si vystavuje faktury sama sobě. Je to lichva – opravdu NEDOPORUČUJI. Realitka je nájemníkem a Vy jste podnájemníkem. Majitele Vám nikdy nesdělí – když se dovoláte majiteli a máte to štěstí, že si ho najdete jako my, majitel je v šoku, ale řekne Vám, že ho to mrzí, ale že Vám nemá jak pomoci – jen že děkuje za informaci a že jim napíše e-mail – ale nic Vám to nepomůže. Nechápu, že zaměstnanci této realitky tam mohou pracovat. Je mi opravdu na zvracení, co se na dnešní dobu děje. Takže v krátkosti za mě – ruce pryč.

    VITOM Group; realitni kancelar Brno

  11. Veronika

    Dobrý den,
    V první řadě bych chtěla říct, že velice lituji všech co mají podnajemni smlouvu s touhle realitní kanceláří.

    Bohužel nás to taky potkalo…
    V téhle firmě mají všichni očividně silné žaludky, protože ať čtete jak čtete recenze, všude hodně podobná písnička.. aneb jak oškubat lidi co dali byt do pucu.

    Když jsme se na byt stěhovali, byl opravdu jako PRASE, černý záchod, trouba z které jsem čekala, že vyběhne nějaké zvířátko atd.. byt jsme potřebovali co nejdříve, takže jsme tohle neřešili a vše uklidili. Opravili rozbité skříňky, ucpané odpady na vlastní náklady.

    Tohle vše nám potom realitní kancelář hezky vratila, když jsme se z bytu stěhovali jinam.

    Nemá vůbec cenu líčit ani se nijak jinak snažit dat byt do pořádku. 3 dny strávené takto jsem mohla věnovat něčemu uzitečnějšímu.

    Realitní kancelář nám totiž naúčtovala cca
    23 000,- za OPRAVY NA BYTĚ. Podotýkám, že v bytě bydleli dva mladí lidé, pracující a bez domácích mazlíčků a dětí, takže…😂 kauce nikde a ještě máme doplácet, víc asi není třeba psát. SNAD ZA TO POJEDETE ALESPOŇ NA NĚJAKOU HEZKOU DOVOLENOU

    VITOM Group; realitni kancelar Brno

  12. Klara Kejmarová

    Zkušenost s realitní kanceláři Duna house byla na jedničku. Rychlé a profesionální vyřízení. Velké díky realitni makléřce Kateřině Ballové.

    Duna House

  13. Lucie Witt

    Pouze dalsi realitka, co jen natahuje ruku po provizi a nic pro Vas poradne neudela. 36tis provize od nas a stejnou castku od majitele. Nedodrzuji podminky rezervacni smlouvy, podpis smlouvy nezajistili ani po 30dnech a samozrejme nechteji vratit provizi. Museli jsme si zaridit najemni smlouvu sami. Do pronajate dilny nam strechnou prsi a ani to se neobtezovali vyresit, ani na to neupozornili. Postupujeme to k soudnimu vymahani, protoze aby nekdo shrabnul penize za to, ze nehne ani brvou a nedodrzuje podminky smlouvy je uz vazne za carou .

    ENGEL & VÖLKERS; engelvoelkers

  14. Martin

    Domluvili jsme u nich koupi domu s tím, že jsme je kontaktovali přes vybraný inzerát domu. Reakce byla okamžitá, žádné dlouhé čekání. V rámci toho nám pomohli vyřídit i hypotéku v rámci jejich služeb, takže jsme se byli schopný dostat i na o něco lepší podmínky. Celkově to pro nás bylo dobré propojení služeb a usnadnilo to řadu jednání a pochůzek.

    M&M reality; mmreality

  15. Karel Šrůma

    Tuto realitku mohu jen doporučit, byl jsem maximálně spokojen.

    Duna House

  16. Markéta Novotná

    Díky paní Margaretě Černické z Remax4You málem sešlo z prodeje i koupě nemovitosti, její jednání je arogantní, je laxní, hlavně že dostane provizi. Dokud nebyla podepsaná smlouva to byla akční a ochota sama a v momentě podepsání smlouvy přestala cokoliv řešit, na všechno dost času, kliďáko, pohodička, že se nestihne termín no a, to přece nevadí.

    RE/MAX Česká republika; remax-czech

  17. Pavel Vlček

    S makléřem MM jsme byli na prohlídce bytu, servis super, jen on byl trochu pomalejší, nicméně byt jsme i přesto pořídili, nebylo to nic, co by nás od koupě odradilo.

    M&M reality; mmreality

  18. xy

    DEMENTI PRVN KATEGORIE!!!! Půl roku se mi táhne prodej, furt hledají výmluvy, peníze nikde a ještě hovno zařídí, vše jsem měla zařizovat já, protože pro ně je to “práce navíc” jak přesně psal pan Vojáček. Upřímně mám chuť Zvonka i Vojáčka kopnout do zadku. Nikdy víc. Nejhorší realitka na zemi i na celé planetě.

    AGENTURA ZVONEK

  19. Amálie Klementová

    Děkuji paní Drásalové za skvělý a empatický přístup, přestože jsem si byt nepronajala, budu s ní ráda v kontaktu.

    VITOM Group; realitni kancelar Brno

  20. Milo

    Predávali sme dom cez nich na diaľku a všetko perfektne zariadené.

    M&M reality; mmreality

1 2 3 17